tomislav_maric
Tomislav Marić

Predsjednik udruge

Bavi se integriranim razvojem zajednice, vođenjem projekata i poslovnim savjetovanjem. Vodi poslove strateškog planiranja, razvoja poslovanja i razvoja proizvoda.

Doc. dr. sc. Žana Mrkonjić

voditelj upravljanja projektima

Ekspertiza joj je ekonomski razvoj i marketing, a profesionalna orijentacija Upravljanje projektima. Poseban interes joj je ekonomija Europske unije.

davorin_medic
Davorin Medić

voditelj sektora tradicije i kulture

Davorinovo područje djelovanja je tradicijska kultura, narodni običaji i baština, autohtoni proizvodi, tradicionalna jela i pića regije Hercegovine.

miroslav_karacic

voditelj marketinga

Kreativac, grafički dizajner i animator, marketinški i prodajni savjetnik. Osmišljava i realizira “brandinge”, robne marke i ostale zamisli i crtkarije.

katarina_maric

voditelj pravnih poslova i ljudskih resursa

Tajnica Udruge i ekspert za zaštitu intelektualnog vlasništva. Savjetnik za pravna pitanja, za registracije proizvoda i zaštite robnih marki.

drazenko_pazin

voditelj ICT i novih tehnologija

Draženko je naš ekspert za ICT, nove tehnologije i unaprijeđenje poslovnih procesa. U slobodno vrijeme je ribolovac.

Želite postati dio našeg tima? Javite se!

Send message

Ukratko o nama

Svjestan svoje pokretačke snage i povjerenja koje je stekao, Hercegovački STAP je u nastojanju da osigura prirodni i održivi razvoj regije Hercegovine, restruktuirao svoju organizaciju i strategiju djelovanja.

Naša budućnost ovisi o našoj snazi, volji, udruživanju, i našem znanju da osmislimo, pokrenemo i izvedemo aktivnosti koje će naše danas učiniti boljim, a sutra naše djece prosperitetnijim!

Zašto smo drugačiji

  • Suradnjom do napretka
  • Povjerenje u zajednici
  • Odgovornost za budućnost
  • Preuzimanje inicijativa i aktivizam
  • Društvena solidarnost
  • Rad, znanje i stručnost