Udruga Hercegovački STAP je jedan od naših najuspješnijih subjekata u sektoru razvoja poduzetništva i turizma u Hercegovini, i zasluženo joj dodjeljujemo zlatne plakete u kategorijama razvoj i promocija ruralnog turizma i najuspješniji izlagač.

dalfina_bosnjak
Dalfina Bošnjakdirektorica Mostarskog sajma

Hercegovački STAP je idejni začetnik specifičnih turističkih proizvoda koji će se kroz projekt razviti i staviti na raspolaganju turistima i kojim će se obogati turistička ponuda Hercegovine, te time omogućiti ekonomski razvoj regije.

ivan_jurilj
Ivan Juriljdirektor razvoje agencije REDAH

Udruga Hercegovački STAP  je dokazala da tradicionalna receptura i izvorna kvaliteta namirnica uz spravljanje sa ljubavlju rezultira vrhunskim jelima kojima se Hercegovina može ponositi.

veljko_barbieri
Veljko Barbierigastronomski stručnjak i književnik

Izražavam svoje zadovoljstvo činjenicom da Udruga Hercegovački STAP uspijeva sačuvati ekološku narav, tradicijsku i proizvođačku kulturu, a posebno tradicionalni proizvođački identitet u Hercegovini.

nevenko_herceg
Nevenko Hercegbivši Ministar turizma FBiH

Pošaljite nam svoje prijedloge i pitanja:

Send message

Važnost Društvenog kapitala za zajednicu

Društveni kapital je pokretačka sila koja, ako postoji, može biti katalizator razvitka ili blokator, ako je na niskoj razini.

Ukoliko neku zajednicu nastojimo percipirati kao „zdravu“, tada ju odlikuje povjerenje u ljude, povjerenje u institucije, sposobnost rješavanja konflikata na civiliziran način i zanimanje članova zajednice za događaje u njoj i dobrobiti drugih!

Radi čega smo drugačiji?

  • Suradnjom do napretka
  • Povjerenje u zajednici
  • Odgovornost za budućnost
  • Preuzimanje inicijativa i aktivizam
  • Društvena solidarnost
  • Rad, znanje i profesionalnost